Saturday, September 13, 2014

הבשלת הפרי בכרם - סיור מצולם


חג ראש-השנה קרב ובא, והפרי הגיע כמעט לגודלו המירבי ומתנהל בתהליך ההבשלה עד למועד המתאים 
למסיק, כל זן במועדו.
מסתבר אגב כך שהשנה צפויים ככל הנראה פירות גדולים יחסית. הכמות- בינונית.
ערכתי, עבורכם קוראי, סיור מצולם כדי לאפשר לכם לצפות יחד עימי מקרוב ולקבל המחשה של פני הדברים.


סדר ההבשלה צפוי להיות: 

                  
       
התמונות מוצגות לפי הסדר הצפוי של מועדי ההבשלה.

                                                                     

הזן לאצ'ינו, יבשיל בסוף אוקטובר-תחילת נובמבר.






          הזן פישולין, יבשיל במהלך נובמבר.





הזן, קורונייקי, יבשיל בסוף נובמבר-תחילת דצמבר.

No comments:

Post a Comment